2000    

   Het jaar 2000 zal ondanks het magische getal een jaar als alle andere blijken te zijn. Voor Samen op Weg dus een jaar met veel optredens (27 stuks), veel plezier en ook weer een aantal veranderingen.
  

  Zo komen er maar liefst 4 nieuwe leden bij, Ellen Plasman,Titha Huisken, Annette Nijeboer en, lang gewacht en toch gekregen, een nieuwe bas te weten Henk Nijland. We nemen dit jaar ook afscheid van twee leden en wel Zientje en Gerrie. Het zal even wennen zijn, daar ze beiden vele jaren bij de groep zijn geweest.  
 

  Ook het vermelden waard zijn de “vleugels” aan ons podium, waardoor het mogelijk wordt het podium enigszins rond te zetten. Een bijkomend voordeel is dat de capaciteit hierdoor ook iets wordt vergroot, wat weer mooi uitkomt i.v.m. het groeiende ledental.

 

 Tussen de hierboven al genoemde 27 optredens zitten ook een aantal concerten.

   

 
 
  

   Hiernaast zijn we te zien in Berkum, waar we een concert geven onder de titel: Inspiration.

       
  
  

  Ook dit jaar geven we weer een concert met Passepartout, onze buren uit Hardenberg. Dit keer in Nieuwleusen. De opbrengst is dit jaar voor de stichting Roemenië kinderhulp.

 
 
  
  

   Bij de gewone optredens zitten er ook enkele waar we bijzonder naar uitkijken. Eén daarvan is het optreden in de Rooms Katholieke kerk in Slagharen op 12 februari. De sfeer is altijd bijzonder vriendelijk en na afloop is het altijd heel gezellig in de consistorie, waar we onder het genot van een kopje koffie en een koekje nog wat napraten. Hiernaast staan we in ons winterkostuum op ons podium dat dankzij de "vleugels" nu enigszins rond gezet kan worden.

    
    
      
    
        

   Ook dit jaar voeren we weer een aantal keren The Young Messiah op. Een heel speciale opvoering was in de R.K. kerk 
in Vilsteren. De opbrengst was die avond voor het behoud van deze prachtige kerk.

    
     
       
          

             
              
     
Zoals ieder jaar eindigen we ook dit jaar het Young Messiah seizoen met twee voorstellingen in de Voorveghter op Goede Vrijdag. Dit jaar zijn de voorstellingen voor het eerst niet geheel uitverkocht. Het enthousiasme van het publiek is er echter niet minder om. We krijgen wederom vele positieve reactie’s en verkopen veel CD’s. Helemaal links op de foto hierboven is Zientje te zien. Deze avond zullen we afscheid van haar nemen.

 
 
   
 
 

   Omdat ons zomertenue aan vervanging toe is gaan we op zoek naar iets nieuws. Het resultaat is hiernaast te zien. We zingen hier in de hervormde kerk in Radewijk. We zijn hier aan het inzingen. De groep is hier nog verre van compleet, dit wordt even later gelukkig nog wat beter.

 
   

 

   
  Ook dit jaar geven we weer een openluchtconcert in de muziekkoepel in Hardenberg. Dit keer niet op een donderdagavond maar op een zaterdagmiddag. Weer veel publieke belangstelling en veel CD’s verkocht.

  
 
   

  Het eerste optreden na de zomervakantie, was in de bossen bij Harderwijk. De organisatie, die schijnbaar bestond uit optimisten, besloot ondanks het onbestendige weer toch te kiezen voor de buitenlocatie. Als door een wonder was het bijna lang genoeg droog tussen de vele buien door om op te bouwen, de dienst te houden en op te ruimen. Tijdens het laatste nummer begon het toch nog te regenen. Snel werd alles zo goed mogelijk met plastic bedekt. Al met al een boeiend gebeuren met veel belangstellenden.

 
   

  In november werken we nog mee aan twee opvallende concerten. Ter ere van het jaar 2000 heeft men in Bergentheim deze concerten georganiseerd met medewerking van zoveel mogelijk muzikanten uit Bergentheim.

 
   

 

   
 Het jaar besluiten we met een aantal opvoeringen van The Young Messiah. De eerste keer is in de gereformeerde kerk in Westerhaar.

Hiernaast zijn we te zien tijdens het inzingen.

 

   

   Ook zingen we de Young Messiah in de R.K. kerk in Slagharen waar we dit jaar dus voor de tweede keer zijn. 
De grote kerk was bijna helemaal vol, de sfeer geweldig en de reactie’s zeer enthousiast.

   Het laatste optreden van het jaar is de opvoering van The Young Messiah in de Emmaüs kerk in Almelo.

    

  Zo zijn we de nieuwe eeuw begonnen met een druk maar zeer inspirerend gospeljaar.

 

 
1999

2001