1999    

Uit 1999, het laatste jaar van de vorige eeuw, zijn er veel nieuwtjes te melden.

   

   Zo zijn daar bijvoorbeeld Theresia en Willy, die tijdens ons eerste optreden van dit jaar in de hervormde kerk in Hardenberg voor het eerst solo zingen in het nieuwe nummer: “Like a mighty river”. Het is ook tijdens deze dienst dat Kavita voor het eerst meezingt bij een optreden. Tenslotte mag onze nieuwe winterkleding natuurlijk niet onvermeld blijven. Deze bestaat uit een door ieder zelf samen te stellen combinatie zwart-grijs-wit.

 
   

   Op zaterdag 27 februari zijn we voor het eerst in de Katholieke kerk in Slagharen. Voor beide partijen een indrukwekkende gebeurtenis.

 
 
   
 


    
   Natuurlijk voeren we ook dit jaar weer de nodige keren 
The Young Messiah op. Hiernaast zijn we te zien bij het inzingen in Vollenhove op 7 maart. We staan te luisteren naar Joan en Hendrikus die “He was despised” zingen.

   

   Ook nieuw tijdens dit optreden is onze nieuwe CD van The Young Messiah. De eerste persing is al een tijdje uitverkocht. Bovendien is er door de jaren heen nogal wat veranderd, zoals een wisseling bij de solisten en de verteller. Tenslotte zijn ook de arrangementen uitgebreid met nieuwe instrumenten. Daarom besluiten we niet simpelweg bij te bestellen,maar een geheel nieuwe CD te maken. Nieuwe opnames en een nieuw hoesje zorgen ervoor dat we met deze tweede versie van onze Young Messiah zeer tevreden zijn.

  

  Zoals ieder jaar besluiten we het Young Messiah seizoen in de Voorveghter met twee voorstellingen op Goede Vrijdag 2 april, beide wederom uitverkocht. Het dit seizoen bij elkaar gezongen geld wordt verdeeld tussen het Rode Kruis en giro 555 t.b.v. de vluchtelingen in Kosovo.

 
 
 

  Wel nieuw, maar niet zo leuk, is dat we dit jaar niet naar Belt-Schutsloot gaan. 
Doordat steeds meer leden van Samen op Weg steeds vaker en langer weg gaan tijdens de 
zomervakantie, worden er tijdens deze vakantie steeds minder optredens gepland. 
Hopelijk komt het er een volgend jaar wel weer van.  

 
 
 

 

      
  De feestcommissie die het jaarlijkse feestje organiseert, heeft voor dit jaar iets nieuws bedacht. 's Middags varen we op de Vecht van Junne naar Diffelen. 's Avonds gaan we lekker uit eten, waarna er door sommigen nog wordt gewandeld.

  
 
 

 

   Op 13 november staat wat ons betreft “de gebeurtenis van het jaar” op de rol. We geven in de hervormde kerk in Bergentheim een concert ter introductie van onze vierde CD Inspiration. We zingen voor veel belangstellenden nummers van deze nieuwe CD. Nieuw is ook, dat we vanaf dit concert de winterkleding veranderen van zwart-grijs-wit naar zwart.
    
   

Hiernaast zien we Hannie in actie tijdens het 
concert ter introductie van “Inspiration”.

  

 

  
  
Hiernaast een niet zo scherp maar wel sfeervol plaatje van dit concert.
 Jaap zingt solo in het begin van “We are not ashamed”

 
 
   

 

    Hiernaast zijn we te zien tijdens ons concert op de kerstmarkt in Hardenberg op 11 december.
Wij hebbeen ons geďnstalleerd in de hervormde kerk.
 Vanwege het hondenweer is er niet veel belangstelling voor de kerstmarkt.  
Gelukkig is er in de kerk steeds redelijk veel publiek.

 
   
  

     Zondag 19 december sluiten we deze eeuw af met een opvoering van The Young Messiah in een bomvolle kerk in Harderwijk.  Een heerlijk optreden.
Hiernaast zien we Joan en Hendrikus in actie. Ze zingen het nummer " He was despised". 

        
De terugreis voerde ons door een heuse sneeuwstorm die in no-time de snelweg veranderde in een witte vlakte.

 

 

  Zo eindigde 1999 zeer sfeervol en kwamen we helemaal in kerststemming weer thuis.

 
1998

2000