1995     

    Eén van de eerste dingen die we in 1995 doen is het afhalen van onze nieuwste CD The Young Messiah. We hebben er 500 laten persen. Dit jaar voeren we de Young Messiah maar liefst 11 keer op. De publieke belangstelling is steeds overweldigend.  
           
In Vroomshoop bijvoorbeeld, worden de mensen die niet meer in de kerk passen in een bijzaaltje ondergebracht, waar ze het geheel op een televisietoestel kunnen volgen.

 

     

   En in Ommen zit de grote Gereformeerde kerk tot de nok toe vol, ongeveer 1200 mensen!!!

         
    
  

   Tijdens de twee traditionele opvoeringen in theater de Voorveghter in Hardenberg op Goede Vrijdag (beide weer uitverkocht), kunnen we dit jaar het mooie bedrag van ƒ 3500,- overhandigen aan het Rode Kruis. 

 
 

   Dan komt het bericht dat Henry (onze solist bij de Young Messiah) door omstandigheden niet meer met ons zal kunnen samenwerken. Joan stort zich op de solopartijen, een enkele keer bijgestaan door Hendrikus. Jaap neemt vervolgens de verteller rol van Joan over, zodat we nu geheel op eigen kracht verder kunnen. De vuurdoop vindt plaats in Staphorst waar we gevraagd zijn de Young Messiah op te voeren op zondag 21 mei. Omdat het ’s avonds in mei al weer licht is, wordt de kerk verduisterd, waarna het optreden in de nieuwe bezetting uitstekend verloopt, zodat we het Young Messiah seizoen (dit jaar wat later dan gebruikelijk) vol vertrouwen op de toekomst af kunnen sluiten.

          

   Er zijn gelukkig ook positieve berichten van het personeelsfront. In de zomer komt onze Elsbeth namelijk terug uit Amerika.
      

   Bij de “normale” optredens van dit jaar vinden we o.a. weer ons bezoek aan inrichting Veldzicht in Balkbrug, de pinkstermeeting in sporthal de Meet en het traditionele openluchtconcert in de koepel in Hardenberg.

 


             
   Natuurlijk zijn we ook dit jaar weer in Belt-Schutsloot en natuurlijk gaan we na afloop weer langs “Koos” voor ons gebruikelijke kopje koffie met.  
Op het plaatje hiernaast zien we onze lieve Louise in een geanimeerd gesprek 
met de baas van ons stamcafé, door Louise steevast “Koos” genoemd.

 

     
     

  De jaarlijkse feestavond wordt dit jaar weer eens bij de van ’t Hag clan gevierd. Onder de kapschuur in Diffelen wordt er gebarbecued en er worden dia’s vertoond.

Ook kan Gerben deze avond de eerste resultaten laten horen van de opnames die we onlangs 
gemaakt hebben voor onze volgende CD, die voor begin volgend jaar op de rol staat.

   
     
         

   Het nieuwe Young Messiah seizoen begint dit jaar al in september, 
in een sporthal in Nijeveen. In de maanden daarna zijn we o.a. 
te gast in de Brabant Hallen in Barneveld. Hiernaast zien we 
Hannie tijdens de Young Messiah in Barneveld.

 

    
    
    

    Tenslotte hebben we in Nunspeet het laatste optreden van dit jaar. We voeren er de Young Messiah op onder wederom grote publieke belangstelling. Na afloop is het dan ook weer een drukte van belang in onze stand. Veel goede reactie’s en veel belangstelling voor onze Cd van de Young Messiah.

1994

1996